Doe mee met de Rabobank

Clubkas aktie 2019 !!

 

Aanmelden (1 feb t/m 31 maart)

Bent u lid van Rabobank Kop van Noord-Holland? Stem voor de Rabobank Clubkas Campagne dan op ons! Let op: als klant bent u niet automatisch lid! Vraag uw lidmaatschap voor 1 april aan https://www.rabobank.nl/particulieren/leden.

Leden ontvangen 23 april hun persoonlijke stemkaart per email.

Wij doen mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. En u als lid van de Rabobank mag vanaf 23 april stemmen. Stemt u op ons? Lid worden van de Rabobank kunt u regelen via https://www.rabobank.nl/particulieren/leden.

Stemmen (23 april t/m 14 mei)

Stemt u op ons? Wij doen mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Als lid van de Rabobank mag u 5 stemmen verdelen over clubs die u een warm hart toedraagt. Daar horen wij toch ook bij? https://www.clubkascampagne.nl.

Alleen gebruiken op 14 mei:

Vandaag is de laatste dag dat je als lid van de Rabobank kunt stemmen op een vereniging voor #RaboClubkas. Uw stem is voor onze club geld waard!

 Stemt u op ons?  https://www.clubkascampagne.nl

 

  

 


 

Stookerskoor zoekt nieuwe stookers.

Laatste Nieuws

"Het Stookerskoor Den Helder" is op zoek naar enthousiaste mannen en vrouwen die het leuk vinden om liedjes te zingen over het ruige zeemans leven van vroeger. Ook echtparen zijn van harte welkom. "Het Stookerskoor Den Helder" krijgt muzikale ondersteuning van de accordeon en de bas. We kunnen echter nog meer muzikanten gebruiken voor ons koor.

Het koor staat onder leiding van dirigent Ton Boxhoorn.

 

"Het Stookerskoor Den Helder" bestaat uit een groep enthousiaste mannen en vrouwen, die liedjes ten gehore brengen over het varen op zee, het werken aan boord van schepen ten tijde van de zeil- en stoomvaart, en over heimwee en het verlangen naar huis. Maar ook over wat de zeelieden deden, als ze een haven binnen liepen en gingen passagieren.

In den lande wordt "Het Stookerskoor Den Helder" graag gezien op diverse haven dagen en maritieme festivals.

 

Graag nodigen we u uit om naar ons te komen kijken en luisteren.

Wij repeteren iedere woensdagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur in het Schipperscafé op Museumhaven Willemsoord gelegen op het Oude Rijkswerfterrein tegenover het ‘Boerenverdriet’ en tegenover de Zuidstraat.

U bent altijd van harte welkom.

Bij belangstelling kan u contact opnemen per e-mail  

pr@stookerkoor-denhelder.nl

Of per telefoon met Public relations 0223 622384